Benodigdheden

Halve glutenvrije tulband cake of ieder andere glutenvrije cake

150 gram mascarpone

200 gram fijngemalen pinda's

2 eetlepels bebogeen karamel pasta

Extra nodig

Garnering 400 gram melkchocolade of andere naar keus en 1 theelepel zonnebloemolie

100 gram grofgemalen pinda's voor het bestrooien

Bereidingswijze

  1. Kruimel de cake fijn
  2. Meng samen met de gemalen pinda's 
  3. Doe de mascarpone erbij en de caramalpasta
  4. Kneed het tot een bal
  5. Maak eerst met een ijslepel een grote bal en snijd deze in 4 stukken.
  6. Nu kan je balletjes draaien ter grote van een hazelnoot
  7. Bewaar de balletjes een uur in de vriezer
  8. Smelt de chocolade au bain marie en voeg 1 theel zonnebloemolie toe. Doop dan de balletjes in de gesmolten chocola en bestrooi met gemalen pinda's
  9. Laat ze uitharden. Dit gaat best snel aangezien de balletjes in de vriezer hebben gelegen.

 


 

Stuur een vraag of reactie over dit recept aan mij

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten